مالکیت دومین کام تهران

خانه » دومین » مالکیت دومین کام تهران

مالکیت دومین کام تهران

جهت مشاوره برای ثبت یا تمدید دامنه و یا مشاوره حقوقی برای مالکیت و انتقال دامنه در تهران تماس بگیرید: 09394678464 تلگرام گلهای اندیشه



پسوند دامنه توضیحات قیمت سالانه (تومان) عملیات
.ir دامنه ir. دامنه رسمی کشور ایران میباشد. هر شخص حقیقی ایرانی و غیر ایرانی میتواند دامنه آی آر ثبت نماید. 9,000 ثبت آنلاین
.com دامنه عمومي com. رایجترین پسوند برای استفاده کلیه کسب و کارها میباشد 150,000 ثبت آنلاین
.net دامنه net. جهت کسب و کارهای در حوزه شبکه مورد استفاده قرار میگیرد 165,000 ثبت آنلاین
.org دامنه org. جهت ngo ها و موسسات مورد استفاده قرار میگیرد. 165,000 ثبت آنلاین
به غیر از موارد فوق، بیش از 700 پسوند مختلف جهت ثبت اسامی قابل استفاده میباشند. جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
phone number: +989394678464
منشور رفتاری: موسسه گلهای اندیشه از سال 2002 تاکنون خدمات ثبت دامنه انجام میدهد و در این مدت مشتریان این مجموعه همواره مالکیت تام الاختیار دامنه شان را در اختیار داشته اند.

کد مطلب: 00781.html
با پیشرفت فناوری، استفاده از فناوری‌های جدید در گوشی‌های هوشمند را شاهد هستیم؛ اما یکی از ترند‌های داغ این روزها، استفاده از چند دوربین در گوشی‌های هوشمند جدید است.
شنبه, ۲۵ خرداد ۹۸ ساعت ۱۳:۰۰

چرا گوشی‌های جدید دو یا چند دوربین دارند؟

با پیشرفت فناوری، استفاده از فناوری‌های جدید در گوشی‌های هوشمند را شاهد هستیم؛ اما یکی از ترند‌های داغ این روزها، استفاده از چند دوربین در گوشی‌های هوشمند جدید است.

حتما زمانی را به‌یاد می‌آورید که ملاک انتخاب تلفن‌همراه‌ با دوربین قدرتمند، عدد مگاپیسل دوربین بود؛ یعنی آن‌طور به‌نظر می‌رسید که هرچه عدد مگاپیکسل دوربین بیشتر باشد، حتما گوشی خریده شده دوربین بهتری دارد. اکنون نیز با پیشرفت فناوری و به‌بلوغ‌رسیدن صنعت ساخت گوشی‌های هوشمند، موضوعی مشابه به‌نام تعداد دوربین‌های موجود مطرح شده است. 

حال آیا باید - مالکیت دومین کام تهران - این‌طور - مالکیت دومین کام تهران - فکر کرد که هرچه گوشی تلفن‌همراه دوربین بیشتری داشته باشد، توان عکس‌برداری بیشتری دارد - مالکیت دومین کام تهران - یا خیر؟ آیا اصلا وجود چند دوربین در گوشی هوشمند ما الزامی است یا بهتر است بپرسیم وجود چند دوربین چه قابلیت‌هایی برای - مالکیت دومین کام تهران - ما به ارمغان می‌آورد؟ درادامه، با زومیت همراه باشید تا - مالکیت دومین کام تهران - این موضوع را به‌طورکامل - مالکیت دومین کام تهران - بررسی کنیم.

اولین تلفن‌همراه‌با دوربین دوگانه کدام بود؟

مالکیت دومین کام تهران

شاید برای شما هم جالب باشد؛ اما اولین تلفن‌همراه که از دوربین دوگانه استفاده می‌کرد، HTC EVO 3D بود که می‌توانست با استفاده از ماژول دوربین دوگانه‌ی خود عکس و فیلم سه‌بعدی تهیه کند. بااین‌حال، استفاده از دوربین‌های دوگانه سال‌های زیادی فراموش شد تا باز شرکت HTC گوشی‌های M8 و +M9 را با دوربین‌های دوگانه معرفی کرد.

حسگر‌های ثانویه‌ی استفاده‌شده چه قابلیت‌هایی دارند؟

درابتدا، باید به این موضوع اشاره کنیم که در عکاسی با دوربین‌های حرفه‌ای، عکاس بسته به شرایط و خواسته‌هایش از لنز مخصوص (تله‌فوتو، واید و...) استفاده می‌کند تا عکس - مالکیت دومین کام تهران - دلخواهش را ثبت کند. بااین‌حال، در گوشی‌های هوشمند دست شرکت‌های سازنده کمی بسته است؛ چون نمی‌توان گوشی‌های هوشمند را ضخیم ساخت تا از انواع لنز‌ها و حسگرهای مختلف در آن‌ها استفاده کرد.

مالکیت دومین کام تهران

در اینجا، بحث استفاده از چند دوربین مطرح می‌شود. استفاده - مالکیت دومین کام تهران - از چند دوربین باعث می‌شود گوشی هوشمند بتواند عکس‌هایی با ویژگی‌های جدید ازجمله حالت پرتره، عکاسی سه‌بعدی، تصویربرداری با - مالکیت دومین کام تهران - لنز عریض، بزرگ‌نمایی اپتیکال (بدون افت کیفیت) ثبت کند. همچنین، با - مالکیت دومین کام تهران - دوربین اضافی می‌توان عکس‌هایی با دامنه‌ی دینامیک بهتر - مالکیت دومین کام تهران - و گسترده‌تری ثبت کرد. نکته‌ی درخورتوجه این است که استفاده از حسگر ثانویه می‌تواند حتی به ارتقای تصویربرداری در - مالکیت دومین کام تهران - نور کم یا شب منجر شود.

درادامه، انواع - مالکیت دومین کام تهران - حسگر‌های ثانویه را معرفی خواهیم کرد تا با عملکرد آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

تله‌فوتو

تا قبل از معرفی آیفون ۷ پلاس اپل در سال ۲۰۱۶، بزرگ‌نمایی در عکاسی با تلفن‌همراه فقط به - مالکیت دومین کام تهران - بزرگ‌نمایی دیجیتال محدود بود؛ اما در ۷ پلاس، استفاده از دوربین دوم تله‌فوتو را شاهد بودیم که بزرگ‌نمایی دوبرابری اپتیکال را فراهم می‌کرد. در بزرگ‌نمایی دیجیتال به‌دلیل برشی (کراپ) پردازنده‌ی دوربین روی تصویر اصلی، کیفیت عکس کاهش می‌‌یابد؛ اما در بزرگ‌نمایی اپتیکال به‌دلیل استفاده از انواع عدسی‌ها و قواعد اپتیکی، با بزرگ‌‌نمایی‌کردن کیفیت عکس کاهش نمی‌یابد. 

مالکیت دومین کام تهران

در بزرگ‌نمایی اپتیکال به‌دلیل استفاده از انواع عدسی‌ها و قواعد اپتیکی، با بزرگ‌‌نمایی‌کردن کیفیت عکس کاهش نمی‌یابد

لنز تله‌فوتو در اکثر گوشی‌های تلفن‌همراه امروزی یافت می‌شوند. سامسونگ نیز در سال‌های پیش، نسخه‌هایی از گلکسی اس ۴ و اس ۵ را با نام‌های زوم معرفی و به بازار عرضه کرد که مانند دوربین‌های کامپکت دوربین از بدنه بیرون می‌زد؛ اما ضخامت این نسخه‌ها به‌دلیل نوع طراحی‌شان بسیار زیاد بود. به‌دلیل محدودیت‌هایی که در طراحی ابعاد تلفن‌همراه وجود دارد، جای دادن - مالکیت دومین کام تهران - دوربینی با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال تقریبا غیرممکن است؛ به‌همین‌دلیل، امروزه اکثر شرکت‌های سازنده‌ی تلفن‌همراه به‌سمت استفاده از حسگرهای ثانویه برای اضافه‌کردن قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال رفته‌اند.

مالکیت دومین کام تهران

اگر بخواهیم به برخی از این گوشی‌های هوشمند اشاره‌ای کنیم، باید به مدل‌های هواوی میت ۲۰ پرو با بزرگ‌نمایی اپتیکال سه‌برابری و سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس با بزرگ‌نمایی اپتیکال دوبرابری و آیفون XS Max با بزرگ‌نمایی اپتیکال دوبرابری اشاره کرد. البته، هواوی به‌تازگی استثنای بزرگی رونمایی کرده است که به‌ادعای این شرکت، آمده قوانین عکاسی با تلفن‌همراه را از نو بنویسد. بله، درباره هواوی P30 پرو حرف می‌زنیم. 

مالکیت دومین کام تهران

کمی قبل‌تر گفتیم شرکت‌های سازنده‌ی تلفن‌همراه به‌دلیل ضخامت کم موبایل‌های امروزی نمی‌توانند بزرگ‌نمایی اپتیکال زیادی فراهم کنند و در بهترین حالت با کمک حسگر‌های تله‌فوتو، می‌توانند بزرگ‌نمایی اپتیکال دو تا سه‌برابری ایجاد کنند (در تصویر بالا و راست بزرگ‌نمایی سه‌برابری هواوی میت ۲۰ پرو را با تصویر حسگر عادی در سمت چپ مشاهده می‌کنید). هواوی - مالکیت دومین کام تهران - با ابتکاری جالب دست‌به‌کار شده و حسگر را به حالت افقی در گوشی تعبیه کرده و نور را ازطریق سیستمی همانند پیروسکوپ به حسگر می‌رساند. بدین‌ترتیب، هواوی موفق شده به بزرگ‌نمایی پنج‌برابری اپتیکال و ۱۰ برابری هیبریدی (ترکیب دیجیتال و اپتیکال) و بزرگ‌نمایی ۵۰ برابری دیجیتال دست یابد. این ارقام تاکنون در - مالکیت دومین کام تهران - صنعت تلفن‌های همراه بی‌سابقه و جالب اینجا است که عکس‌های ثبت‌شده‌ی P30 پرو بسیار رضایت‌بخش هستند.

لنز واید

مالکیت دومین کام تهران

گاهی اوقات - مالکیت دومین کام تهران - لازم است از سوژه دورتر باشیم - مالکیت دومین کام تهران - تا بتوانیم تصویر گسترده‌تری از آنچه ‌می‌بینیم، ثبت کنیم. در این حالت، لنز‌های واید به کمک ما‌ می‌آیند. ال‌جی در استفاده از لنز‌های واید در تلفن‌های همراه پیش‌گام است , اولین تلفن‌همراه آن با دوبین دوم واید الجی G5 بود. درادامه، ایسوس نیز - مالکیت دومین کام تهران - ذنفون 5 را با لنز واید به بازار عرضه کرد. در پرچم‌داران و برخی میان‌رده‌ها نیز استفاده از سه حسگر را شاهد هستیم که یکی از این حسگر‌ها، دوربین اصلی و عادی و دوربین بعدی فوق‌عریض - مالکیت دومین کام تهران - و دوربین سوم از نوع - مالکیت دومین کام تهران - تله‌فوتو است. 

تشخیص عمق و جلوه‌ی بوکه و پرتره

یکی از مزایای لنز تله‌فوتو درمقایسه‌با لنز‌های عریض در عکاسی، به‌ویژه عکاسی پرتره که در آن به‌طورمثال از چهره‌ی شخصی عکس می‌گیریم، ایجادنشدن اعوجاج در تصویر - مالکیت دومین کام تهران - و هرچه طبیعی‌ترشدن چهره‌ی فرد است. دلیل بروز این ویژگی از فاصله‌ی کانونی زیاد لنزهای تله‌فوتو نشئت می‌گیرد.

گوشی‌های هوشمندی - مالکیت دومین کام تهران - که در دست داریم، با استفاده از دو دوربین غیرهم‌راستایش می‌توانند عمق اشیائی را تخمین بزنند که در تصویر دیده می‌شوند. این فرایند از اندازه‌گیری تفاوت فاصله‌ی اشیاء با دو دوربین شروع می‌شود. اساس این اندازه‌گیری براساس پدیده‌ای به نام پارالاکس (اختلاف منظر) شکل می‌گیرد. به‌بیان‌دیگر، اشیائی که به دوربین‌ها نزدیک هستند، از یکدیگر دورتر دیده می‌شوند؛ اما اشیائی که از دوربین‌ها دور‌تر هستند، به‌هم نزدیک‌تر دیده می‌شوند. خود شما هم می‌توانید این پدیده را با چشم‌های خودتان حس کنید که به‌نوعی مثل گوشی هوشمند مجهز به دوربین دوگانه است. بدین‌ترتیب که انگشت خود را مقابل بینی بگیرید و با یک چشم خود به آن نگاه کنید. با بستن آن چشم و بازکردن چشم دیگر، حرکت‌کردن انگشت خود را شاهد خواهید بود. این در حالی است که اگر انگشت - مالکیت دومین کام تهران - خود را دورتر از صورتتان بگیرد، چنین چیزی را مشاهده نمی‌کنید.

تخمین‌زدن فاصله‌ی اشیاء و سوژه‌ موجب شده حالت پرتره به گوشی‌های هوشمند اضافه شود؛ یعنی با شناسایی سوژه - مالکیت دومین کام تهران - از پس‌زمینه‌ی عکس، پس‌زمینه را تار کند و سوژه به‌صورت واضح باقی بماند. در دوربین‌های حرفه‌ای، به‌دلیل قوانین اپتیک و نور می‌توان به‌وسیله‌ی لنزی با دریچه‌ی دیافراگم باز (ضریب f پایین) به تصاویر پرتره دست یافت؛ اما در گوشی‌های - مالکیت دومین کام تهران - هوشمند با حسگر‌های کوچک این قابلیت با پردازش نرم‌افزاری پس از گرفتن عکس محقق می‌شود.

البته باید به - مالکیت دومین کام تهران - این موضوع اشاره کرد که سازندگان تلفن‌های همراه‌با چند مشکل عمده در عکاسی پرتره و جلوه‌ی بوکه مواجه هستند: ۱. گوشی می‌تواند هنگام اندازه‌گیری عمق فریب بخورد و به‌اشتباه بخش‌هایی از تصویر را تار کند که نباید تار شود؛ ۲. جلوه‌ی بوکه همان‌طورکه گفته شده، به‌طورعادی باید با استفاده از دریچه‌ی دیافراگم باز و عریض به‌دست بیاید؛ اما ایجاد جلوه‌ی بوکه با استفاده از پردازش تصویر کاری بسیار دشوارتر است؛ ۳. مشکل سوم به استفاده از چند حسگر و دوربین مربوط‌ است. هرکدام از دوربین‌های متفاوت ویژگی‌های گوناگونی همانند سرعت شاتر - مالکیت دومین کام تهران - و میدان دید و پرسپکتیو متفاوتی دارند؛ ازاین‌رو، این دوربین‌ها باید به‌خوبی باهم هماهنگ باشند تا مشکلی در ثبت تصویر پیش نیاید.

مالکیت دومین کام تهران

البته، باید گفت تنها راه برای اندازه‌گیری عمق اشیاء الزاما استفاده از حسگر دوربین عکاسی نیست؛ بلکه برای مثال در هواوی P30 پرو، استفاده از حسگر (ToF (Time of Flight را شاهد هستیم که وظیفه‌ی عمق‌سنجی را برعهده دارد.

افزودن - مالکیت دومین کام تهران - دوربین برای بیشترکردن جزئيات تصویر (حسگر مونوکروم)

حسگرهای متداول دوربین‌ تلفن‌‌همراه به‌تنهایی نمی‌توانند رنگ‌ها را تشخیص دهند؛ به‌همین‌دلیل، آرایه‌ای از فیلتر رنگی به‌اندازه‌‌ی پیکسل برای آن‌ها نیاز است. هر پیکسل معمولا یکی از رنگ‌های RGB یا همان سبز و آبی و قرمز را ثبت می‌کند. خروجی آنچه حسگرها ثبت کرده‌اند، در فرایندی به‌نام Demosaicing به تصویر قابل‌خواندن رنگی تبدیل می‌شود.

مالکیت دومین کام تهران

این نوع طراحی حسگر موجب بروز نقص‌هایی - مالکیت دومین کام تهران - ازجمله از‌دست‌رفتن رزولوشن - مالکیت دومین کام تهران - تصویر به‌دلیل وجود لایه‌ی فیلتر رنگی و همچنین بخشی از نور ورودی - مالکیت دومین کام تهران - می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، پیکسل نمی‌تواند کل - مالکیت دومین کام تهران - نور ورودی را به‌خوبی تشخیص دهد؛ حال‌اینکه بعضی از گوشی‌های هوشمند همچون هواوی میت ۱۰ پرو و P20 پرو از حسگر مونورکروم (سیاه‌وسفید) استفاده - مالکیت دومین کام تهران - می‌کنند. حسگر‌های مونوکروم نقص‌های حسگر RGB را ندارد - مالکیت دومین کام تهران - و می‌توانند نور را به‌صورت کامل دریافت کنند. درنهایت، - مالکیت دومین کام تهران - ترکیب تصاویر حسگر - مالکیت دومین کام تهران - مونوکروم با حسگر اصلی موجب می‌شود تصویر با جزئيات بالا حاصل شود (در تصویر بالا، تنها دوربین رنگی هواوی میت ۱۰ پرو تصویر را ثبت کرده و برشی از عکس را می‌بینید؛ اما در عکس پایین حسگرمونوکروم و رنگی باهم وارد عمل شده‌اند).

مالکیت دومین کام تهران

نوکیا ۹؛ بازیگری استثنایی

شرکت HMD Global که نام برند نوکیا را یدک می‌کشد، چندی پیش نوکیا ۹ را معرفی کرد. نوکیا ۹ اولین تلفن‌همراه جهان با دوربین پنج‌گانه است و این ماژول پنج‌گانه حاصل همکاری شرکت‌های بزرگ و مطرحی ازجمله Light ،FIH Mobile ،ZEISS ،Google و Qualcomm است. نوع طراحی و عملکرد دوبین‌های نوکیا ۹ بسیار خاص و انقلابی محسوب می‌شود. 

ماژول دوربین نوکیا ۹ از پنج دوربین با رزولوشن ۱۲ مگاپیسکلی و ضریب اف ۱.۸ تشکیل شده و سه حسگر بالایی و چپی و راستی که مثلثی را تشکیل می‌دهند، از نوع مونوکروم هستند. همچنین، دو حسگر پایینی و وسطی نیز از نوع رنگی هستند. اطلاعات مربوط‌به لنزها نیز هنوز منتشر نشده‌اند. 

مالکیت دومین کام تهران

یکی از ویژگی‌های ماژول دوربین - مالکیت دومین کام تهران - نوکیا ۹، کارکرد هم‌زمان تمامی پنج حسگر است. در سایر گوشی‌های - مالکیت دومین کام تهران - هوشمند، زمانی‌که کاربر در رابط کاربری - مالکیت دومین کام تهران - دوربین حالت عکاسی را انتخاب می‌کند (سیاه‌وسفید و عکاسی با لنز عریض و بزرگ‌نمایی اپتیکال) حسگر مدنظر اطلاعات خود را به پردازنده تصویر می‌فرستد؛ اما - مالکیت دومین کام تهران - در نوکیا ۹ با الگوریتم‌ها و اقدام‌های انجام‌شده، تمامی پنج دوربین - مالکیت دومین کام تهران - اطلاعات خود را به پردازنده تصویر می‌فرستند. 

سه حسگر مونوکروم - مالکیت دومین کام تهران - برای دستیابی به عکس‌هایی - مالکیت دومین کام تهران - که هم در نقاط تاریک - مالکیت دومین کام تهران - و هم در نقاط روشن جزئيات خوبی داشته باشند، عکس‌های متفاوتی ثبت می‌کنند. همان‌طورکه قبلا بیان کردیم، استفاده از حسگرهای مونوکروم سبب می‌شود ۲.۹ برابر نور بیشتر در‌مقایسه‌با حسگرهای رنگی ثبت شود. درنهایت عکس‌های ثبت‌شده به‌وسیله‌ی الگوریتم‌های پیشرفته‌ای که تیم‌های HMD و ZEISS چیده‌اند، پردازش و تصویر نهایی ثبت می‌شود.

جمع‌بندی

یکی دیگر از موضوعاتی که استفاده از حسگرهای بیشتر در گوشی‌های هوشمند را محدود می‌کند، بحث پردازش عکس‌های گرفته شده است. هرچه تعداد حسگر‌ها بیشتر باشد؛ یعنی به توان پردازش بیشتر و بسیار دقیق‌تری نیاز است تا نتیجه‌ی کار بهتر باشد. استفاده از چند حسگر در دنیای امروزی تلفن‌های همراه، سبب - مالکیت دومین کام تهران - شده محدودیت‌های قبلی برداشته شود و بتوانیم قابلیت‌های جدید‌تری در دنیای عکاسی با تلفن‌همراه را مشاهده کنیم. هرچند انتظار نداریم شرکت‌های تولیدکننده‌ی تلفن‌های هوشمند به همین حد بسنده کنند و روزبه‌روز بالغ‌ترشدن توانایی عکاسی تلفن‌های همراه را شاهد خواهیم بود.


اولين صفحه   -  مالکیت دامین ir تهران   -   انتقال مالکیت دامین ir تهران   -   قیمت دامین ir تهران   -   خرید دامین ir تهران   -   قوانین دامین ir تهران   -   دامنه کام تهران   -   ثبت دامنه کام تهران   -   تمدید دامنه کام تهران   -   انتقال دامنه کام تهران   -   نحوه انتقال دامنه کام تهران   -   مالکیت دامنه کام تهران   -   انتقال مالکیت دامنه کام تهران   -   قیمت دامنه کام تهران   -   خرید دامنه کام تهران   -   قوانین دامنه کام تهران   -   دومین کام تهران   -   ثبت دومین کام تهران   -   تمدید دومین کام تهران   -   انتقال دومین کام تهران   -   نحوه انتقال دومین کام تهران   -   مالکیت دومین کام تهران   -   انتقال مالکیت دومین کام تهران   -   قیمت دومین کام تهران   -   خرید دومین کام تهران   -   قوانین دومین کام تهران   -   دامین کام تهران   -   ثبت دامین کام تهران   -   تمدید دامین کام تهران   -   انتقال دامین کام تهران   -   نحوه انتقال دامین کام تهران   -   مالکیت دامین کام تهران   -   انتقال مالکیت دامین کام تهران   -   قیمت دامین کام تهران   -   خرید دامین کام تهران   -   قوانین دامین کام تهران   -   دامنه دات کام تهران   -   ثبت دامنه دات کام تهران   -   تمدید دامنه دات کام تهران   -   انتقال دامنه دات کام تهران   -   نحوه انتقال دامنه دات کام تهران   -   مالکیت دامنه دات کام تهران   -  آخرين صفحه