قیمت دامنه ارزان قزوین

خانه » دومین » قیمت دامنه ارزان قزوین

قیمت دامنه ارزان قزوین

جهت مشاوره برای ثبت یا تمدید دامنه و یا مشاوره حقوقی برای مالکیت و انتقال دامنه در قزوین تماس بگیرید: 09394678464 تلگرام گلهای اندیشه



پسوند دامنه توضیحات قیمت سالانه (تومان) عملیات
.ir دامنه ir. دامنه رسمی کشور ایران میباشد. هر شخص حقیقی ایرانی و غیر ایرانی میتواند دامنه آی آر ثبت نماید. 9,000 ثبت آنلاین
.com دامنه عمومي com. رایجترین پسوند برای استفاده کلیه کسب و کارها میباشد 150,000 ثبت آنلاین
.net دامنه net. جهت کسب و کارهای در حوزه شبکه مورد استفاده قرار میگیرد 165,000 ثبت آنلاین
.org دامنه org. جهت ngo ها و موسسات مورد استفاده قرار میگیرد. 165,000 ثبت آنلاین
به غیر از موارد فوق، بیش از 700 پسوند مختلف جهت ثبت اسامی قابل استفاده میباشند. جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
phone number: +989394678464
منشور رفتاری: موسسه گلهای اندیشه از سال 2002 تاکنون خدمات ثبت دامنه انجام میدهد و در این مدت مشتریان این مجموعه همواره مالکیت تام الاختیار دامنه شان را در اختیار داشته اند.

کد مطلب: 13774.html
اینتل نسل جدید معماری مش پردازنده
جمعه, ۹ تیر ۹۶ ساعت ۱۲:۰۰

اینتل معماری جدیدی برای پردازنده‌ های زئون و اسکای‌لیک-ایکس معرفی کرد

اینتل نسل جدید معماری مش پردازنده

آکیلیش کومار، معمار پردازندههای سری اسکای‌لیک-اس‌پی اینتل، امروز در پستی که در وبلاگ شخصیاش منتشر کرد از معماری مش (Mesh) جدید - قیمت دامنه ارزان قزوین - اینتل برای پردازندههای با بستر مقیاس‌پذیر سری زئون خبر داد.

پردازندههای با بستر مقیاس‌پذیر اینتل، در واقع تغییر نام تجاری خط تولید پردازندههای محبوب سری زئون است و با توجه به استفادهی مکرر اینتل از دای پردازندههای بهینه‌شده برای سرور، در خط تولید پردازندههای سرور و کامپیوترهای رومیزی سطح بالا، این معماری جدید توانسته است راه خود را به سری جدید پردازندهی اسکای‌لیک-ایکس باز کند.

توپولوژی شبکه‌ای جدید اینتل برای رقابت با تکنولوژی اینفینیتی فبریک شرکت AMD معرفی شده است. تکنولوژی اینفینیتی فبریک در پردازنده‌های سری رایزن، ترد ریپر و اپیک شرکت AMD وجود دارد. در ادامه به مقایسه‌ی این دو طراحی می‌پردازیم.

دوره‌ی باس‌های حلقه‌ای اینتل

کار اصلی پردازنده، پردازش داده است که برای این کار به جریان داده بین عناصر اصلی پردازنده نیاز است. بیتهایی که نمایندهی صفر و یک هستند، - قیمت دامنه ارزان قزوین - توسط سیمهایی در ابعاد نانو‌، با سرعت میلیاردها سیکل ساعت بر ثانیه داخل پردازنده جابجا میشوند. انتقال داده بین عناصر اصلی یک پردازنده مانند هسته، حافظه - قیمت دامنه ارزان قزوین - و کنترل‌کننده‌های ورودی و خروجی، یکی از سختترین چالشهای پیش روی طراحان پردازنده است.

انتقال داده به‌صورت کارآمد تأثیر بسیار زیاد و مستقیمی بر کارایی دارد و از - قیمت دامنه ارزان قزوین - آنجایی که انتقال داده - قیمت دامنه ارزان قزوین - به توان احتیاج دارد، در مصرف توان نیز بسیار تأثیرگذار است. کاهش مصرف توان هم باعث تولید گرمای کمتر توسط پردازنده میشود. در عوض اتلاف انرژی، اتصالهای بهینه‌شده به معمارهای کامپیوتر اجازه میدهد این توان را در بخشهای مهمتری مانند پردازش داده مصرف کنند. در سالهای گذشته تکنیکهای زیادی برای انتقال داده بین هستههای پردازندهها استفاده شده؛ ولی معماری حلقهای اینتل در نسلهای گذشتهی پردازندههای این شرکت استفاده شده است.

قیمت دامنه ارزان قزوین

باس حلقهای اینتل که در شکل بالا در یک دای سری برادول از نوع کم هسته یا به‌طور مختصر (LLC) نشان داده شده، اجزا مختلف پردازنده را با یک باس دوطرفه - که با رنگ قرمز نشان داده شده است - قیمت دامنه ارزان قزوین - - به یکدیگر متصل میکند. - قیمت دامنه ارزان قزوین - دای از نوع LLC از یک باس تک حلقه بهره میبرد که داده‌ها را با سرعت - قیمت دامنه ارزان قزوین - یک سیکل ساعت بین دو هسته مجاور جابجا میکند. طبیعتا جابجایی داده به هستههای دورتر تعداد سیکل بیشتری مصرف میکند و در نتیجه تأخیر - قیمت دامنه ارزان قزوین - انتقال نیز بیشتر میشود. برای مثال انتقال داده به دورترین هسته، ۱۲ - قیمت دامنه ارزان قزوین - سیکل ساعت طول میکشد. از آنجایی که باس دوطرفه است، مسیریابی داده برای پیدا کردن کوتاهترین مسیر بین دو هسته را میسر میکند.

قیمت دامنه ارزان قزوین

معماریهای با تعداد هستههای بالا یا به‌اختصار (HCC) اشکالات این رویکرد را مشخص میکنند. برای افزایش تعداد - قیمت دامنه ارزان قزوین - هستهها و - قیمت دامنه ارزان قزوین - کشها، دایهای HCC از باس حلقهای دوتایی بهره میبرند. ارتباط بین دو حلقه از طریق یک سوییچ بافردار برقرار میشود (در شکل بین دو حلقه در بالا و پایین). عبور از سوییچ هزینهای برابر - قیمت دامنه ارزان قزوین - با ۵ سیکل ساعت دارد؛ که با توجه به تأخیر جابجایی اطلاعات در داخل هر حلقه، عملا - قیمت دامنه ارزان قزوین - این معماری امکان مقیاسپذیری بالایی ندارد. تأخیر ارتباط بین هستهها با بیشتر شدن تعداد هستهها افزایش مییابد و کاهش کارایی را به دنبال دارد. برای جبران کاهش - قیمت دامنه ارزان قزوین - کارایی میتوان فرکانس را افزایش داد که افزایش فرکانس هم باعث افزایش توان - قیمت دامنه ارزان قزوین - مصرفی و تولید حرارت بیشتر میشود.

معماری مش

اینتل معماری مش را برای اولین با در سری پردازندههای نایتز لندینگ معرفی کرد، ولی استفاده از این معماری برای پردازندههای سرور و کامپیوترهای رومیزی سطح بالا، سطح جدیدی از بهرهوری - قیمت دامنه ارزان قزوین - اتصالات و در نتیجه افزایش کارایی - قیمت دامنه ارزان قزوین - را به همراه خواهد داشت. علاوه بر اتصالات، ویژگی جدید این معماری جابجایی کنترلرهای DDR4 به سمت راست و چپ دای است؛ بر خلاف معماریهای - قیمت دامنه ارزان قزوین - حلقهای که در قسمت پایین قرار داشت. 

قیمت دامنه ارزان قزوین

اینتل در توپولوژی مش جدید، هسته، کش، حافظه و کنترلرهای ورودی و خروجی را در ردیفهای افقی و عمودی به یکدیگر متصل کرده است. نکتهی قابل توجه عدم وجود سوییچهای بافردار (که یکی از عوامل کندکنندهی اتصالات بود) است. وجود سوییچهای واقع در تقاطع اتصالات، امکان ارتباط مستقیم و زمان‌بندی هوشمند برای پیدا کردن کوتاهترین مسیر بین اجزا را فراهم کرده است. همچنین یک طراحی حلقه مانند در اتصالات وجود دارد که امکان ایجاد زمانبندی بهینه در مسیر داده را فراهم - قیمت دامنه ارزان قزوین - میکند.

قابلیت جابجایی داده به‌صورت پلهای بین هستهها، امکان مسیریابی پیچیدهتر ولی مؤثر بین عناصر دای را امکان‌پذیر میکند. طبق گزارش اینتل، معماری حلقهی جدید پهنای باند را هم افزایش داده است که در نتیجه سرعت انتقال داده بین هستهها و کشهایی که آن‌ها را تغذیه میکنند، افزایش پیدا - قیمت دامنه ارزان قزوین - کرده است. معماری مش ترافیک دادهی ورودی و خروجی حافظهی اصلی را هم کنترل میکند و باعث افزایش بازدهی و کاهش تأخیر رم نیز شده است.

در قسمت بالای دای، جریان داده از کنترلرهای PCI در کنار دو کانال ارتباطی بین سوکت برقرار است. کانالهای ارتباطی بین سوکت، جریان داده بین تعداد پردازندههای بیشتر از دو عدد را برای تنظیمات - قیمت دامنه ارزان قزوین - مخصوص شبکه مدیریت میکنند. در گذشته اینتل از تکنولوژی (QPI) برای ارتباط بین سوکتها استفاده - قیمت دامنه ارزان قزوین - میکرد؛ ولی شایعات خبر از - قیمت دامنه ارزان قزوین - استفاده از کانال ارتباطی جدید در سری پردازندهی جدید اسکای‌لیک در مدل سرور میدهند. - قیمت دامنه ارزان قزوین - اینتل به‌طور دقیق فرکانس کاری معماری مش جدید را اعلام نکرده است،؛ ولی طبق - قیمت دامنه ارزان قزوین - گزارش اینتل، - قیمت دامنه ارزان قزوین - فرکانس و ولتاژ کاری پایینتری نسبت به معماری حلقه دارد و در عین حال پهنای باند و تأخیر کمی هم دارد. 

از سری اسکای‌لیک-ایکس چه می‌دانیم؟

اینتل تصویری از دای معماری HCC خود که در سری اسکای‌لیک-ایکس استفاده شده، منتشر کرده - قیمت دامنه ارزان قزوین - است. اینتل در سری زئون نیز از معماری مش مشابهی استفاده کرده بود.

قیمت دامنه ارزان قزوین

 در تصویر بالا، به‌راحتی میتوان کنترلرهای DDR4 را در سمت راست و چپ دای (ردیف دوم سمت چپ و راست) - قیمت دامنه ارزان قزوین - مشاهده کرد. اما درحالی‌که به نظر میرسد این دای شامل ۲۰ هسته است، تنها ۱۸ هسته دارد. این تعداد هسته تا اینجا بیشترین تعداد هستهی موجود در سری اسکای‌لیک-ایکس بوده است.

نمودار مش اینتل مشخص میکند که اتصالات درون مش در سمت راست هر هسته قرار دارد ولی طبق تصویر دای، این اتصالات در تمام هستهها در سمت راست قرار ندارد. برای مثال در سمت چپترین ستون، اتصالات درون مش در محدودهی بالا سمت راست هسته واقع شده است؛ ولی در سمت راستترین ستون، این اتصالات در جهت قرینه یعنی بالا سمت چپ قرار دارند. این روش چینش اتصالات در فاصلهی بین هستهها تأثیر مستقیم دارد و - قیمت دامنه ارزان قزوین - در نتیجه برای انتقال داده به‌صورت افقی به تعداد سیکلهای بیشتری نیاز - قیمت دامنه ارزان قزوین - است. برای مثال برای انتقال داده به‌صورت عمودی، - قیمت دامنه ارزان قزوین - به ازای هر سطر به یک سیکل نیاز است؛ ولی برای انتقال داده به‌صورت افقی از ستون دو به سه، به تعداد - قیمت دامنه ارزان قزوین - سیکل - قیمت دامنه ارزان قزوین - بیشتری نیاز است. باید در آینده منتظر انتشار - قیمت دامنه ارزان قزوین - جزئیات بیشتری از سوی اینتل باشیم.

در هر صورت، معماری مش امکان مقیاسپذیری بینظیری نسبت به معماری قبلی فراهم کرده است و با توجه به اینکه اینتل از معماری حلقهای در چندین نسل از - قیمت دامنه ارزان قزوین - پردازندههایش استفاده کرد، انتظار میرود در سالهای آینده از معماری مش در پردازندههای این شرکت استفاده شود. این معماری به اینتل امکان افزایش تعداد هستهی پردازنده‌هایش، - قیمت دامنه ارزان قزوین - بدون - قیمت دامنه ارزان قزوین - افزایش تأخیر و توان مصرفی را میدهد.

از AMD چه خبر؟

صحبت از معماریهای اینتل بدون مقایسه با آخرین معماری AMD ناقص است. AMD هم یک اتصال جدید از نوع اینفینیتی فبریک طراحی کرده که - قیمت دامنه ارزان قزوین - ورژن بهینه‌شده‌ی هایپر ترانسپرت است که در میکرومعماری ذن به کار میرفت. خوشبختانه اطلاعات بیشتری درباره اتصالات برون هستهای AMD در اختیار داریم.

قیمت دامنه ارزان قزوین

AMD در سری پردازندههای ذن، روش متفاوتی برای طراحی پردازنده انتخاب کرده است. میکرومعماری ذن از بلوک‌های ۴ هستهای که CPU Complex یا به‌اختصار CCX نامیده میشوند، بهره میبرد. AMD هر بلوک را با استفاده از کشهای ۸ مگابایتی به ۴ - قیمت دامنه ارزان قزوین - بخش تقسیم میکند؛ هر هسته با میانگین تأخیر مشابه به این کشهای L3 دسترسی دارد. با استفاده از ۲ بلوک CCX یک پردازندهی ۸ هستهای رایزن 7 ساخته میشود (بلوک‌های نارنجی در تصویر بالا). این بلوکها توسط - قیمت دامنه ارزان قزوین - یک اتصال از نوع اینفینیتی فبریک به یکدیگر متصل میشوند. CCX-ها کنترلر حافظهی مشترکی دارند. پردازنده اصلی که در واقع دو پردازندهی ۴ هستهای است، توسط یک مسیر اینفینیتی فبریک با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. اینفینیتی فبریک، یک مسیر ارتباطی ۲۵۶ بیتی دوطرفه است که وظیفهی جابجایی ترافیک بین بلوکها را بر عهده دارد.

هرچند تأخیر ارتباط هستهها با یکدیگر در یک CCX به دلیل استفاده از حافظه مشترک یکسان است؛ واکشی داده از سایر بلوکها با تأخیر عبور از اینفینیتی فبریک همراه است. ارتباط بین تِرِدهایی که در بلوکهای مختلف قرار دارند هم از این - قیمت دامنه ارزان قزوین - تأخیر رنج میبرد. معماری AMD برتری زیادی نسبت به معماری حلقهی اینتل داشت؛ - قیمت دامنه ارزان قزوین - زیرا AMD به‌راحتی میتوانست - قیمت دامنه ارزان قزوین - با افزایش تعداد بلوکها در یک تراشه، تعداد هستهها را افزایش بدهد. انتظار میرود پس از معرفی معماری مش اینتل، پردازندههای این شرکت نسبت به پردازندههای AMD برتری پیدا کنند؛ ولی این نکته - قیمت دامنه ارزان قزوین - را هم باید در نظر گرفت که بهینه‌سازی‌های نرمافزاری میتواند بسیاری از مشکلات تأخیر اینفینیتی فبریک را رفع کنند.

با اندازه‌گیری تأخیر اینفینیتی فبریک در پردازنده مدل AMD Ryzen 5 1600X، متوجه میشویم که تأخیر اینفینیتی فبریک به فرکانس مموری وابسته است. از طرفی در تأخیر معماری حلقهای اینتل با افزایش فرکانس مموری کاهش - قیمت دامنه ارزان قزوین - خاصی در تأخیر مشاهده نشد. باید تا تست پردازندههای سری اسکای‌لیک صبر کنیم تا - قیمت دامنه ارزان قزوین - تأثیر فرکانس مموری بر تأخیر این معماری جدید را بسنجیم.

رقابت همچنان ادامه دارد

با معرفی معماریهای جدید هر دو شرکت که هر دو نسبت به نسلهای قبل از خود پیشرفتهای چشمگیری دارند، رقابت همچنان برای نسلهای آینده ادامه دارد.

هر معماری نقاط قوت و نقاط ضعف مربوط به خود را دارد و بهترین راه برای مقایسه، مقایسهی آنها بعد از پیادهسازی روی سیلیکون است.


اولين صفحه   -  انتقال دومین بین المللی قزوین   -   نحوه انتقال دومین بین المللی قزوین   -   مالکیت دومین بین المللی قزوین   -   انتقال مالکیت دومین بین المللی قزوین   -   قیمت دومین بین المللی قزوین   -   خرید دومین بین المللی قزوین   -   قوانین دومین بین المللی قزوین   -   دامین بین المللی قزوین   -   ثبت دامین بین المللی قزوین   -   تمدید دامین بین المللی قزوین   -   انتقال دامین بین المللی قزوین   -   نحوه انتقال دامین بین المللی قزوین   -   مالکیت دامین بین المللی قزوین   -   انتقال مالکیت دامین بین المللی قزوین   -   قیمت دامین بین المللی قزوین   -   خرید دامین بین المللی قزوین   -   قوانین دامین بین المللی قزوین   -   دامنه ارزان قزوین   -   ثبت دامنه ارزان قزوین   -   تمدید دامنه ارزان قزوین   -   قیمت دامنه ارزان قزوین   -   خرید دامنه ارزان قزوین   -   دومین ارزان قزوین   -   ثبت دومین ارزان قزوین   -   تمدید دومین ارزان قزوین   -   قیمت دومین ارزان قزوین   -   خرید دومین ارزان قزوین   -   دامین ارزان قزوین   -   ثبت دامین ارزان قزوین   -   تمدید دامین ارزان قزوین   -   قیمت دامین ارزان قزوین   -   خرید دامین ارزان قزوین   -   دامنه آی آر ارزان قزوین   -   ثبت دامنه آی آر ارزان قزوین   -   تمدید دامنه آی آر ارزان قزوین   -   قیمت دامنه آی آر ارزان قزوین   -   خرید دامنه آی آر ارزان قزوین   -   دومین آی آر ارزان قزوین   -   ثبت دومین آی آر ارزان قزوین   -   تمدید دومین آی آر ارزان قزوین   -   قیمت دومین آی آر ارزان قزوین   -  آخرين صفحه